3-стаен в град Варна

Възраждане 3

72,500 €

Описание

НОВА СГРАДA АКТ 14
Сградата е умело ситуирана с много въздух и пространство около нея, с прекрасна морска и градска панорама.Всички изложения на апартаментите са благоприятни с просторни тераси и никое от помещенията в жилищата не е ориентирано в посока Север.Предвидено е удобно паркиране без пресичане на вътрешния двор, чрез две сутеренни нива с пряк достъп от улицата.
Достъпът до жилищният вход и дворното пространство ще бъде ограничен, с цел осигуряване на безопасност на живущите.
За построяването на сградата са подбрани висококачествени строителни материали, вкл. минерална мазилка, луксозен асансьор, 7-камерна дограма с четирисезонен двоен стъклопакет, висококачествен гранитогрес за общите части, стъклени и алуминиеви парапети.
НОВА ХОУМ Ви предлага за продажба
Тристаен апартамент на пети етаж с обща площ 101 кв.м. състоящ се от дневен тракт 25 кв.м , спалня 14 кв.м. ,втора спалня 14 кв.м. , страхотна тераса 5 кв.м. , баня с тоалетна 5 кв.м. ,втора тоалетна и коридор 10 кв.м.
Имотът се издава завършен по БДС: готов за боядисване и нанасяне на подови настилки, ключове и контакти, входна блиндирана врата и отлично завършени общи части .
Възможност за банково кредитиране .

Нова Хоум съдейства на своите клиенти до нотариалното изповядване на сделката, за отпускане на кредит с преференциални условия към всички водещи банки на пазара, както и за ремонтни и довършителни дейности /завършване до ключ/ на преференциални цени.
За повече информация, коментари и огледи: Стоян Стоянов 0896 45 39 93 (телефон от 8:30 до 21:30), (viber и whatsapp +359896 45 39 93 денонощно).
 

Допълнителни детайли

 • Етаж
  5-ти
 • Вид строителство
  тухла
 • Особености
  в строеж, с асансьор, морска панорама, ново строителство с акт 16, избено помещение, Килер
 • Обзавеждане
  БДС, с възможност за завършване до ключ
 • Отопление
  електричество

Сподели с приятели