3-стаен в град Варна

Виница

91,900 €

Описание

НОВА СГРАДA – планирана първа копка през Септември 2020
С разположението си във високите части на Виница, комплексът предлага изглед към морето от всеки етаж.Предвижда се изграждането на едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, проектирани по съвременни тенденции и технологии, както и гаражи и паркоместа.Сградата ще бъде изолирана по най-нови технологии за постигане на минимални последващи разходи. За нуждите и удобството на живущите сградата ще бъде снабдена с асансьор с най-ниска консумация на енергия, като се използва електрическа мощност само при изкачване, а при слизане се използва естествена гравитация.Предвижда се при строеж на жилищната сграда да се изгради инфраструктура като детска площадка, кът за отдих, озеленяване, видео наблюдение с напълно безплатно използване.
НОВА ХОУМ Ви предлага за продажба
Двустаен апартамент на пети етаж с обща площ 125 кв.м. състоящ се от дневен тракт 13 кв.м , спалня 12 кв.м. ,втора спалня 9 кв.м. ,  баня с тоалетна 4 кв.м., коридор и уникална тераса 32 кв.м. със пленяваща морска гледка и втора малка тераса 4 кв.м.
Имотът се издава завършен по БДС: готов за боядисване и нанасяне на подови настилки, ключове и контакти, входна блиндирана врата и отлично завършени общи части .
Възможност за банково кредитиране .

Нова Хоум съдейства на своите клиенти до нотариалното изповядване на сделката, за отпускане на кредит с преференциални условия към всички водещи банки на пазара, както и за ремонтни и довършителни дейности /завършване до ключ/ на преференциални цени.
За повече информация, коментари и огледи: Стоян Стоянов 0896 45 39 93 (телефон от 8:30 до 21:30), (viber и whatsapp +359896 45 39 93 денонощно).
 

Допълнителни детайли

 • Етаж
  5-ти
 • Вид строителство
  тухла
 • Особености
  в строеж, с асансьор, морска панорама, ново строителство с акт 16, избено помещение, Килер
 • Обзавеждане
  БДС, с възможност за завършване до ключ
 • Отопление
  електричество

Сподели с приятели