2-стаен в град Варна

Бриз

57,750 €

Описание

Нова Хоум Ви предлага за продажба двустаент апартамент находящ се на трети етаж от единадесет, състоящ се от дневен тракт с кухненски кът 26 кв.м., спалня 14 кв.м., коридор, тераса към двете стаи, баня с тоалетна и килер. Сградата ще бъде изпълнена до края на 2020 г. с най-добрите стоителни материални на пазара, уникална визия за България, с озеленета фасада и басейни към някои от апартаментите, портиер и много други предимства.
В сградата има свободни и други апартаменти с различни параметри, с две и три спални.
Имотът е подходящ за инвестиция поради непосредствената си близост до Морската градина на Варна, в близост до главни пътни артерии, автобусни спирки, големи супермаркети, детски градини и училища.
Нова Хоум съдейства на своите клиенти до нотариалното изповядване на сделката, за отпускане на кредит с преференциални условия към всички водещи банки на пазара, както и за ремонтни и довършителни дейности /завършване до ключ/ на преференциални цени.
За повече информация, коментари и огледи: Красимир Петров 0898 50 87 87 (телефон от 8:30 до 21:30), (viber и whatsapp +359898 50 87 87 денонощно).
 

Допълнителни детайли

 • Етаж
  3-ти
 • Вид строителство
  тухла
 • Особености
  с асансьор, с паркомясто, затворен комплекс, Килер
 • Обзавеждане
  БДС, с възможност за завършване до ключ

Сподели с приятели