2-стаен в град Варна

Възраждане 2

53,900 €

Описание

НОВ ПРОЕКТ !!!!
Състои се от две сгради, обединени около общо парково пространство. Идеята на проекта е да се създаде уединено пространство за обитателите и независимо от изложението, от всяко жилище да се наслаждавате на зеленина и приятна атмосфера. Всяка сграда е проектирана с функционални жилища, отговарящи на съвременният начин на живот на млади семейства, енергични работещи хора и хора, търсещи спокойствието в града. Визията е проектирана по начин, който да не създава агресивна намеса в заобикалящата ги среда, с много простор и без ограждения.
Озеленяването е предвидено с подбрани храсти и дървета, които не изискват специални грижи. По този начин, жителите разполагат със свой парк за отмора и почивка. Нашата цел е да постигнем високо качество на обитаване с минимална поддръжка.
НОВА ХОУМ Ви предлага за продажба двустаен апартамент на втори етаж състоящ се от дневен тракт, спалня, баня с тоалетна, коридор и тераса.
Имотът се издава завършен по БДС: готов за боядисване и нанасяне на подови настилки, ключове и контакти, входна врата .
Възможност за банково кредитиране .

Нова Хоум съдейства на своите клиенти до нотариалното изповядване на сделката, за отпускане на кредит с преференциални условия към всички водещи банки на пазара, както и за ремонтни и довършителни дейности /завършване до ключ/ на преференциални цени.
За повече информация, коментари и огледи: Стоян Стоянов 0896 45 39 93 (телефон от 8:30 до 21:30), (viber и whatsapp +359896 45 39 93 денонощно).

Допълнителни детайли

 • Етаж
  2-ри
 • Вид строителство
  тухла
 • Особености
  в строеж, с асансьор, с паркомясто
 • Обзавеждане
  необзаведен, БДС, с възможност за завършване до ключ
 • Отопление
  електричество

Сподели с приятели